sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Peace of Cake

Viikko sitten juhlistettiin Emmyn sweetfifteeniä, joka mutuen oli sekin 2 päivää myöhässä, mut sitä ei kukaan muista. Leipastiin Vilman kanssa suklainen suklaakakku, joka ensin vaikuttikin onnistuneelta, oltiin ihan ihmeissään että 'hei, osataanko myökin tehdä jotain'.. Mutta kuinka ollakkaan meijän siinä muuta puuhaillessa täytteet lässähtivät pihalle ja paniikinomaisen korjaustyön jälkeen kakusta oli säästetty melko onnistuneesti puolikas ja vielä täytettä : o! Yläpuolella siis kuva jo kakkulapiohyökkäyksen kohteeksi joutuneesta kaakasta, voivoi mitä kaikkee sekin sai kestää ... + täytyy huomauttaa, kun kuvassa ei näy, että 15 kynttilä oli hienon pinkin lentsikan kyydissä (8! Hups, näkyyhän se tuolla reunassa.

ONNEE EM, OOT NYT VANHA MUMMO =)!

takki Only, housut Mango, kengät Mekka

Syömisen, musiikinfiilistelyn ja tanssimisen jälkeen saatiin kutsu eräälle kaverillemme ja sinne sitten loppuiltaa viettämään. Kuvamateriaalia ei valitettavasti saanut (tai jaksettu ottaa).. Mutta mutta siinähän se vierähti Talentia katsellessa ja juoruillessa whippiiiii.
-se toinen sisko called Elina.
P.S. Ensi vko meneekin TETin parissa ja tässä on nyt pienoinen tulevaisuuskriisi päällä, kun opo kyselee hakupaikkoja tämän vuoden jälkeen.. aaaaaaa welcome stressi !
P.P.S Meillä oli teatterilla jokunen päivä sitten semihippeilykohtaus (aaaaaaagh anteeksi, en voi uskoo että syyllistyin ton liitteen käyttöön unohtakaaa!) : D Kuva siis tuossa noin. PEACE.

6 kommenttia:

EmY kirjoitti...

Miks miu kuvat onnistuu aina noi hyvi... miul on siin iha levinykkii kaikki :D

E kirjoitti...

nammm mikä kakku! tää blogi vaikuttaa tosi kivalta!:)

Anonyymi kirjoitti...

pitäiskö tos lukee piece of cake vai onks se tarkotuksel peace of cake? =)

C`est la vie kirjoitti...

Anonyymi: Kyll siin ihan tarkotuksella lukee peace ^^ viitaten tohon hippeilyyn vikassa kuvassa (:

Anonyymi kirjoitti...

ooukei, vähä arvelinki mut jäi häiritsee ni piti varmistaa :D

Anonyymi kirjoitti...

nami mitä kakkua ja kiva banneri :)