tiistai 10. marraskuuta 2009

Hakaniemessä ja vähän muuallakin

Aaaa, ompas ulkona paljon luntaaa (: Miekin olen jo vähän tervehtynyt, onneks, koska viime lauantaista musikaalimatkaa Helsinkiin en olis millään halunnut jättää väliin, vaikka yskä nyt onkin pitkittynyt oli se tosiaan sen arvoista. Mainostan heti alussa, Kaupunginteatterin Maija Poppanen on u-pe-a !
Mutta siihen musikaaliin v ä h ä n myöhemmin, kaikki aikanaan, otetaanpa järjestyksessä.


Elina ja Pablo , en kyllä nyt muista ollaanko tässä kuvassa Hakaniemessä vai keskustassa, mutta joo, jokatapauksessa, meillä oli ennen musikaalia noin tunti aikaa käydä syömässä. Meille ei tietenkään kelvannut se lähellä oleva Rosso, vaan oli pakko päästä kiinalaiseen buffettiin ja sinne sitten reippaina hurautettiin-metrolla.



'On siis kevät, kuljen hakaniemen rantaan...' laulaa Tavaramarkkinat, väärästä vuodenajasta tosin. Ennen musikaalia vielä ehdittiinkin kuvailla asut ja vähän muutakin. (Äää, mitä tuo laukun hihna tekee tolle miun takille :o) [Päällä: Elinan takki ja housut Only, kengät Mekka, Vilman Takki Jim&Jill, housut Only, kengät K-kenkä ja lapaset äiti teki]

Ja sitten, vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen päästiin hulppean teatterin pehmeille penkeille, jättikokoiseen katsomoon, ja ainakin itsellä, melkein heti musikaalin alettua tuli ensimmäiset kylmät väreet, kun Perttu, nokikolari, aloitti laulunsa ja maalaili tietokoneen avustuksella maiseman isolle kankaalle.



Tekee välillä hyvää itse kullekin heittäytyä lapseksi ja sukeltaa täysillä satuun. Huomasin siinä penkillä pyöriessäni, muistuttavani innostunutta lasta, varmasti olin ihan yhtä mukana siinä tarinassa, kuin ne ala-asteelaiset kolmoset tai jopa vielä pienemmät. Minkäköhän sadun ne esittää seuraavaks?? (Ainiin, Elina ihastui siihen palveluspoikaan, Ropposeen, piti tottakai kertoa, kun hehkutin jo hieman tuota Perttua)
Mitäs tykkäätte tästä uudesta bannerista ja noista teatterivaatteista? (:

- Vilma (se värikkäämpi sisko)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

N A M !
kukas ottikaa kuvia :D
miul tulee vaa mielee koko reissust
(siis jos ei ite musikaalii oteta mukaa) ni miu pienet kärsivät jalat, ihana juoksu lenkki metron avustuksella keskustaa, 'ottaakoha rebeca ketsuppii' , ja pois päi bussi matka :D
etkö löytäny siit pelottavast kohtauksest kuvii? se oli hyyvääää!
-kiitos kaunis- EmY

Anonyymi kirjoitti...

juoksulenkki yhtee :D jyps

Katja kirjoitti...

Avv sullon ihanat hiukset!