tiistai 5. tammikuuta 2010

Kiss the cook

Ähh, totisesti huomaa , et joululoma on ohi, kaks päivää koulua ja oon jo ihan täynnä, matkakuumekkin nousee... Joululoman loppupäiviltä on kuvia näin niukasti (samoin tapahtumia)


Onneks meillä on täällä aika hyvä kahvitarjonta, kantakuppilasta löytyy kantakahvi ja kantapuheenaiheetkin toki. Ensin kahvittelin Ainon kanssa, ja seuraavana päivänä rynnittiin Emmyn kanssa täpötäyteen kahvilaan jo puolenpäivän jälkeen. Btw, tällasissa kääröissä viiletin menemään (äitiltä 'lainattu' marimekon hippijättikassi, ginan mekko, h&m:n pitkä villatakki ja kirpparilta löydetty iso huivi (ja anteeks vaatteista ei ole kunnon kuvaa, kun hovikuvaaja on lomalla, odotetaan koulunalkuunn)) :


Toivottavasti tässä nyt on akut edes vähän latautunu, seuraava loma vasta kahde kuukauden päästä, ja tuleva kevät näyttää jo paperilla aika hurjalta. Mutta jotain piristystä hei:
Will&Grace= rakkaus, tätä sarjaa ei voi olla rakastamatta, piristää kaikista harmaimmanki päivän ja aikavarmat idioottinaurut. (ainakin niille jolla on yhtä ihana huumorintaju, kun allekirjottanella) No okei myönnän, noloa, mutta oon koukussa.

-Vilma, se valmiiksi stressaantunut

--muuten Jos haluutte syödä soijasuikaleita, maustakaa ne kunnolla, tää huippukokki ei tajunnu, että ne maistuu muuten ihan kissanruoalta. Taian pitäytyä vaan linsseissä ja kikherneissä yms.

1 kommentti:

EmY kirjoitti...

muahahaa! uuttta nam :D
peruspuheenaiheet ;)
ja sellasita josta vaijetaan...
mikset laittanu mei toisest kantapaikast otettui kuvii?? ne oli oikei hianoi :)

*kiitos*kaunis*