keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Life, such a busy thing

Jotenkin muka taas kokoajan kiire, vaikka harvinaisen stressittömältä on tuntunut, silti aikaa ei muka riitä mihinkään, ota sitten itsestäs selvää.

Ensinnäkin, tiistaina meillä oli molemmilla viuluesitys, joka sitten on myös osasyy siihen, ettei täällä ole tapahtunut mitään, ja hei, on miulla jopa todisteita:


Tukka hyvin, nätti hymy? Molemmilla näköjään hiukset jostain pöhöttää ja naamalla on jotain aivan muuta, kuin hymy, ei sitä ennen esitystä jaksa. Joskus sitä miettii, että mitä ihmettä siinä esiintymisessä oikein jännittää, jokainen katsojahan on tullut katsomaan vaan omaa lastaan, ei ne mitään musiikkikriitikoita yleensä ole. Ja silti vatsa on ainakin itsellä täynnä perhosia ja kädet hikoaa luvattoman paljon.


H-hetki, kädet tärisee ja muuta mukavaa, jotenkin tuossa seisoessa kaikki sitten menee ilman pahempia kommelluksia, noin neljä minuuttia salin keskipisteenä, harmi, ettei itse siitä tajua nauttia. Sitten se on ohi ja sydän palautuu taas tasaiseen rytmiin. Esiintyminen kävisi vaikka urheilusta.Syy, miksi minusta ei tule valokuvaajaa, unohdin jalat. Matinean jälkeen on jo helppo hymyillä, taustalla näkyy luokka ja mm. jonkun erittäin siististi asetellut lapaset ja hyvin kohdellut viulukotelot.Muihin kuulumisiin kuuluu juominen, syöminen ja juoruaminen kulttuurikeskuksen sohvilla ennen yleistä musiikkitietoa (tässä vaiheessa kiitokset Emmylle, joka sai nuo elintärkeät kokispullot auki pelkällä avaimella ja raa'alla voimalla, TACK)...

...sekä tekotaiteilua teen ja ekosuklaan voimalla.
Viikko synttäreihin, ja kahdeksan Budabestiin, ja muuten, käsi ylös kuka haluaa ostaa miulle Ne Hooämmän Täydelliset Korkokengät?
-Vilma, en keksi mitään jatkoksi.

3 kommenttia:

pietu. kirjoitti...

jes!

ViiWi kirjoitti...

No en nosta kättä, miulla vähän muuta mielessä! :)
Jos osaisin taikoo ni saisit sitte sitä kummasti katoavaa aikaa, mut... ;)
Mie huomasin heti ku katoin kolmatta kuvaa ni siun lapaset! :D

EmY kirjoitti...

Voi kakkakkaaaa, en ehtiny eka -.-'
yhyy
mut joo itse asiaaa...
Mut nyt en voi luvata mitää hyvää kommenttii, koska pääaiheena näyttääpi olevan matinea... ja oma esitys oli täys p***a! hävetys! häpeän! en enää suostu soittamaa!
Nyt mie muistan jo heti sen tekniikan kui avataa pullot, eikä tarvii enää kauhiist oottaa sit :D voitte jatkossaki ostaa avattavii pulloi!
Muahahahaa, koshta budapestiiiii, sielt saatte hianon uuen kirjotuksen! ja kuvia ja sit pääsen fiilistelee haikeel muistelu kirjotuksel :D
-------
Opettakaa pietulle kui laitetaa sellane kommentti kenttä mihi mieki voin laittaa kommenttiii, siel ei oo sellast niiku täs mihi vois laittaa nimen, miul ei oo mitää google-tiliii yhyäää, kirjotin jo hänelle ison vilmaa paljon paljon rakentavamman kommentin mut en pystyny julkasemaa sitä :/ yhyäää
mut joo meen syömää kalapuikkoi ja kattoo salkaareit. joten hyviä kalapuikko hetkiä miulle ja toivottavast en vejä niit henkee ku nauran isabellalle tai ritvalle tack, ja sitte myöhemmi csi koukussa ollaaan :D mut nyt pitää mennä ku olga haukkuu ja äippä on puhelimes ja iskä ja mimmi häslää niitte kaloje kaa... luultavast ne varmaa hyppää pellilt ja syö ne -.-
kiitos kaunis
eMy