keskiviikko 22. elokuuta 2012

Arkea muka

Kuten seuraavista kuvista näette, on minulla ollut hirveä kiire lukea kirjoituksiin, oho. Oikeasti saan näppyjä kun ihmiset vertailevat sitä, kuinka paljon kukin on lukenut ja kuinka aikaisin aloittanut, tunnen itseni jo valmiiksi reputtaneeksi (ei mikään kiire vilma, muutama viikko vielä, huhhuh). Vaan nyt taidan oikesti ottaa itseäni niskasta edes vähän kiinni ja tunneilla netissä surffailun sijaan keskittyä Sofi Oksasen Puhdistukseen, englanniksi tottakai. Lupaan myös etten seuraavan kerran leffaa katsoessani pyörrä suuria 'Tämä katsotaan kyllä ilman tekstityksiä'-puheitani. Jokohan ne lupaukset riittää ? Voisin hakea vielä toisen kupin kahvia (ah ihana koti ja moccamaster), onhan tuohon koulun alkuun tunti ja neljäviis!
Aikaanihan on siis kuluttanut mm. :

 Irtokarkkipiknikit puistossa, kun on 'liian kiire' oikealle. (Kurtistuneet kulmakarvanikin sen kertovat, naru ei maistu hyvältä)



 Hippifestari nimeltä KontuFolk, joka veti meitä puoleensa Riston (ah) takia, mutta jossa nautimme myös monista makuelämyksistä, omilta astioiltamme tietysti. Tarjolla oli mm. kasvisburgereita, pyttipannua, kääpäteetä (Sannin mukissa) ja raakasuklaata (Ellun kädessä). Ja tietysti hyvää musiikkia, paljon itikoita, eikä yhtään tissivöistä mörssäriä !
(Tämä täysin random kuva on peräisin Imatran omalta päivältä ja Viivin kätösistä, olihan se nyt pakko poseerata, kun kerran paita ja motskari mätsäsivät yhteen niin hemmetin hyvin (tai siltä se nopeasti katsottuna näyttää, feikkipaidassani lukee 'hardly davidson scooters' ja se maksoi neljä euroa). Kyseisen päivän iltana esiinnyimme ellun kanssa ensimmäistä kertaa Imatra-Syndrooman (improryhmä) kanssa, jonka jälkeen nautimme tanssista ja musiikista turvallisemmin katsomon puolella, jotain täälläkin sentään tapahtuu, hah !)


MEHUSHOW, jota käytän syynä kaikkeen laiskuuteeni ymsyms. Olen reippaasti kertännyt muutaman ämpärillisen marjoja, pullottanut mehua ja koristellut tylsiä valkoisia pulloja leikkaa-liimaa-menetelmällä, luovuus kukkii tosiaan.

Nyt menen oikeasti ottamaan sitä kahvia, näemme taas,
-Vilma

Ei kommentteja: