keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kylymä !




Minua ärsyttää juurikasvuni ja se, etten osaa soittaa pariääniä. Se, ettei kukaan enää tee aronianmarjahilloo. Se, että meidän koira on ylisuloinen. Että hyödyllisten harrastuksien sijasta istun illat pitkät teatterilla. Että en keksi uudenlaista aamupalaa. Ja se, että elämän saa näyttämään petollisen idylliseltä kuvanmuokkausohjelman avulla.

Miuta ärsyttää ihan oikeasti sisustusliikkeiden pehmeäksi naamioidut mainossängyt. Tuuri ja Kiinteistökuningatar Kaisa. Byrokratia ja muut hienot sanat. Derivaatat, funktiot, akselit ja sensemmoiset. Nälkä ja ylisyöminen. Vappu Pimiä, Martina Aitolehti ja Vesa Keskinen. Herääminen on myös ärsyttävää, samoin se, jos joku soitettuaan ei vastaa heti puhelimeen, vaikka aikaa olisi kulunut vain sekunteja. Ja se, jos joku kirjoittaa väärin sanat sekunti ja sydämeen. Vaatekaapin täysyys ja samanaikainen tyhjyys. Olevinaan vapaapäivät, joiden lopussa huomaa että kaikki on tekemättä. Ja ärsyttää sekin et ärsyttää. Ärsyn ärsyn.



Kuvassa päivän ruoka ja oikeinkäytetyt ketsuppijutut. Niin ja Villu, seka iiiiiso kasa pippuria! Syksy on taas ja kylmä, mikä on vaihteeksi kivaa. Perjantaina sanotaan hyvästit kirjoituksille vähäks aikaa, eli luvataan olla mainitsematta niitä ennen ens kevättä. Niin ja ostin uuden huivin,taaaaas (=

Ellu

2 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Tuo keskimmäinen kappale voisi olla miun kirjoittama, niin just!!! Ja arrghh.
Kolmasosa kummii... ;-)

C`est la vie kirjoitti...

Hahah, kiva etten oo ainut!

Ja valitettavasti lista pitenee päivä päivältä :D