maanantai 12. marraskuuta 2012

Kollaasihirviö

Viimeaikaisia juttuja:
Tiedän, että tarkoitukseni oli tehdä taannoisista IRTI-teatterimme 20-vuotis pippaloista teatterilaisten tyylipostaus, mutta näiden kollaasien jälkeen keskittyminen herpaantuu liiaksi. Oikein tyylikkäitä kumminkin oltiin jokaiikka, mutta uskallan veikata, että ensi perjantain pukeutumiset on paljon mielenkiintoisempia. Luvassa on siis "Neljännesvuosisadan synttärit" teemalla mielikuvitus. Sen verran vinkkaan, että miun ja Villun look tulee olemaan astetta miehekkäämpi ja kantamani ukulelen avulla saatamme säestää muutaman elokuvamme biisin... (=

Jaa mitäs muuta. Punnittu ja Säästetty on urakalla, näytelmää pistetty kasaan, on voitettu improkisat, käyty Helsingissä pariinkin otteeseen, Tallinnailtu, syöty hyvää ruokaa ja tehty keikkoja ja saatu niitä lissää. Muse on vienyt miun sydämeni ja ois pitänyt opetella soittamaan 100-vuotiasta mandoliinia (vanhuus on kuitenkin iskenyt siihen liian rankalla kädellä :<). Lisäksi ollaan haaveiltu seuraavasta reissusta Eurooppaan:
















Mut näihin kuviin ja tunnelmiin, lähden viemään pikkuveljeä paskalle (siis sitä joka järsii luita, jonka suu haisee biojätteelle ja joka on maailman rakkain !!)

P.S. RUOKAVINKKINURKKAUS, mitä hittoo


Appelsiiniunelmatorttuu (täytteeseen lisäsin vastapuristetun appelsiinin mehun, toimii!)
JA molemmat palat on minun, jeah.









Nykytaiteen teos Ilmastonmuutos/Hattivattien rituaalitanssi (sushit sisältää tuoretta tonnikalaa, jättikatkarapui, purjoo, kuhan mätii ja kurkkuu).





Ei kommentteja: