maanantai 22. heinäkuuta 2013

Menneitä

Tänään sataa ja ulkona on harmaata. Hyvä syy istua sisällä, kuunnella Aino Vennaa, fiilistellä kuvia Weheartit.comista ja syödä mausteista porkkanakeittoa. Kohta valmistuu myös ensimmäinen tuoreista mustikoista väsätty piirakka ja jalat huutavat villasukkia. Syksy lähestyy vääjäämättömästi, muuttoon on kaksi viikkoa ja koulun alkuun neljä, jännittää ja kutkuttaa samaan aikaan.
Etsivä ei löydä. Etsin asuuni sopivaa kultaista kaulanauhaa, mutta katseeni osuikin kauan kadoksissa olleeseen koruun. 'Protukoru' on ehdottomasti yksi tärkeimmistä koruistani, sain sen ja monta ihanaa muistoa vuonna 2009 Hiidenlinnasta, jossa vietin huikean viikon elämänkatsomusleirillä. Voi sitä onnen määrää silloin ja nyt, kehulapuissa lukee 'Ääää, oot niin ihana' ja herkistyttää. Kello on uusi ja halpa, mutta toimii tyyliin.


Sain oman koneeni parin vuoden jälkeen taas auki ja löysin vanhoja kuvia kaikista tärkeistä. Tämän kuvan nimi on Dominoivat seksivillikissat. Kissan kuoleman loppubileissä oli huikea tunnelma, olihan siellä paikalla parhaat tyypit Ellu ja Villu. Muita ei sitten ollutkaan.


Imatra on kaunis, ei siitä pääse mihinkään. Kuva on ihan huippuvanha, otettu joskus yläasteella Canonin vaaleanpunaisella pokkarilla, mutta rauha välittyy silti. Myöhästyin varmaan koulusta, koska piti pysähtyä ottamaan kuva hiljaisesta vuoksesta. Tätä tulee ikävä, hiljaisuutta ja autioita teitä.

-Vilma

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Villu!!!! Aino Venna on super ihana ja veikkaanpa,et tästä leidistä kuullaan viel :)

Anne

C`est la vie kirjoitti...

Voi kyllä ! Kattelin just, että Vennaa ois kuultavana 28.8 Helsingissä ja ihan ilmasiks vielä <:

-Vilma