maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sisustuksesta

Pienempänä olin älyinnostunut sisustamisesta, mutta se jäi lähinnä oman huoneen järjestyksen muuttamiseen ja söpöjen tavaroiden ihailuun.
Nyt sitten koittaakin pian se hetki kun pitäs/saa alkaa laittaa OMAA kotia ja tajusinkin, että eihän miulla ole mitään hajua siitä, mitä haluan! Läjäytän nyt siis tähän vaan kasan kuvia, jotka inspiroivat ja joiden tunnelmasta tykkään. Ehkä miun koti tulee sitten näyttämään niiden sekoitukselta... Tai oikeestaan luulen, että asunnon valtaa muilta perityt ja eripariset huonekalut sotkatyyliin, mutta niinhän sen pitää ensin mennäkin heh.


- värit, boheemius, hallittu kaaos, tunnelma, pehmeys


-vaaleus, valo, valkoisuus, yksinkertaisuus, minimalistisuus

- luksus, laatu


Niin, että tiedä sitten minkälaiselta sekamelskalta unelmieni koti näyttäisi.
Tärkeitä elementtejä miulle ovat kuitenkin pehmeä valaistus ja luonnonvalo (vihaan kattolamppuja!), muhkeat tyynyt, iso ja pehmeä sänky ja sohva sekä keittiö, jossa TEKEE MIELI laittaa ruokaa (sillä miustahan tulee vielä oman elämäni top chef!).
Pienistä yksityiskohdista sen sijaan miulla on jo parempi mielikuva:
Kaikista hankalinta tulee kuitenkin varmasti olemaan ne kuuluisat kompromissit... Niiden jälkeen master suite bedroom näyttää luultavasti sitten tältä:


Noh ei lannistuta. Elämme jänniä aikoja siskoseni, ja on paljon mitä odottaa. Esim. 11.8. alkava Barcelonan reissu.... (; !

-ellu

2 kommenttia:

Jasu kirjoitti...

ää mullakin on hirvee sisustus himo:D
ja rakastan niin tollasia kaikkia valkosia mitä sulla on noi pari tossa!

C`est la vie kirjoitti...

juu, valkonen on jotenkin ihanan raikas ja ei ollenkaan ahistava (toisin kun kaikki tumma)
-harmi, et sisustaminen on yleensä kallista puuhaa /:

ellu