lauantai 15. elokuuta 2009

Jokainen tarvitsee lootus-hetken

Älkää kysykö mitään tuosta otsikosta, en myönnä olevani syyllinen. Puikoissa on tällä hetkellä toinen sisko, sen toisen siskon sisko, siskon sisko, joo, eli se on vaan Vilma. Sen takia teksti ei ole varmastikaan läheskään yhtä laadukasta (tai olevinaan laadutonta), mutta `Get use to it`, vaikka en itse tuosta elämänohjeesta pidäkään, suoraan sanottuna se on suoraan en sano mistä, koska asioille voi yleensä tehdä jotain ymsyms. Eli myö ei kuulkaas olla Elinan kaa mitään toistemme kopioita, älkää kuvitelkokaan, saatte kyllä tietää meistä enemmän, jos jaksatte odottaa (: Anteeksi tää alkuhöpinä, mut kuvat on Elinalla, eikä ilman kuvia muistu mieleen päivän tapahtumat, en ole dementikko kylläkään, mutta...

Eilen käytiin katsomassa `Kesäyön unelma`:n yönäytös, hytistiin katsomossa klo: 00-02:30, mutta oli se sen arvoista, saatiin onneks väliajalla hakea viltit, jotka sitten hieman lievittivät tärinää. "Hyvin" nukutun yön jälkeen lähdettiin sitten Elinan kanssa aamubrunssille (klo: 13:30), jos sitä niin hienolla nimellä voi kutsua, Euromarketista löytyi valkosipulipatonki ja vanilla-rahkaa, aamukaakaót haettiin läheisestä kahvilasta. Majoituimme koskiuoman kallioille mussuttamaan eväitä, kuten ehkä kuvasta huomaa.

Aamupalan jälkeen siirryime kesäteatterille kuvailemaan päivän vaatetuksia, kamera täyttyi kyllä käyttökelvottomista kuvista (jotenkin niissä näkyi aina miun tuttu naama jossain omituisessa vääntyneessä irvistyksestä, outo yhteensattuma... ) Pari näyttö- ja käyttö-kelvollista kuvaa saatiin, vihdoin ja viimein. Teatteri lavasteen on toki aika kiva paikka kuvata yms . ^ ^ Samalla otettiin kyllä myös naama-yhteis-lähikuva, mutta niistä ehkä lisää sitten joskus, oikeasti kerroin sen vain koska pitää saada tilan täydennystä, get use to it.
Laadukkaiden kuvien ottamisen jälkeen siirryyttiin kävelemään Kruununpuistoon, jotkut ehkä tietävät Laila Hirvisaaren romaaneista peräisin olevan tutun paikan, suuntasimme löhöämään pitkälle laiturille ja ihmettelemään taivaan sinisyyttä, valitettavasti vesi ei ollut yhtä sinistä, vaan muistutti pikemminkin pahasti vihertävää merta, hyi-yök. Pari kuvaa sieltäkin saatiin, tai ehkä vahän enemmänkin, mutta olen ite kokonaan Elinan mese-kuvalähetysten armoilla (on se epistä, kun toisilla on puoljärkkäri ja toisilla vaan vaaleanpunainen söpöilykamera ^ ^)
Tän kirjotuksen otsikoksi olis sopinu kyllä myös "Last weekend", koska tää on viimeinen kesäviikonloppu, koulut alkaa ylihuomenna, samoin harrastukset, kivaa ja ei-niin-kivaa, mutta pakollista jokatapauksessa, onneksi oi tämä päivä, lomapäivän ruumiillistuma, kun syödään milloin sattuu ja haahuillaan koko päivä ilman aikaa, jokainen tarvitsee yhden sellaisen päivän. Näähtiin muuten Elinan kaa tänään metsässä ihan näädän tai kärpän näkönen eläin, oli kuulkaa mahdottoman suloinen, kuvaa ei ehitty ottamaan, tällaista pientä ihmettelyä tällä kertaa, yrittäkää löytää pää tai häntä tästä postausesta, molempia ei varmasti kukaan tule löytämään.
-Vilma
[Psst, Elinan vihreä villatakki ja vyö Hesan UFF, farkkulegginssit only, kengät ja toppi H&M. Vilman toppi H&M, villatakki äitin kaapista, hame Spiritstore, farkkulegginssit Only ja tennarit Mekka.]

Ei kommentteja: