perjantai 11. syyskuuta 2009

Syyspiknik


Kuuntelen samalla Disney-sikermää. Tulee niin mieleen ku oli vielä pikkunen ja kaikki oli helpompaa ja päivän kohokohta oli kenties tuhannetta kertaa katsottu Tarzan tai Esmeralda. Just nyt tulee Part Of Our World from pieni merenneito. Ai että.

Syksy tulee, sitä ei voi kai estää (Get use to it ;) Mut kukaan ei kiellä kesäilemästä,vaikka lehdet tippuu jo puista ja tuuli on aika kirpee. Joka keskiviikko on kesäilypäivä. Kesä illään nurmikolla ennen kaikenmaailman yleissivistystunteja (en mainitse harrastuksien nimiä,sitten saattaakin tulla vähän tiukempaa tekstiä -.-)
Kesäilyyn kuuluu pyörät, eväät (joko sittarista ostetut tai ahkerasti joku on aina kotna jotain väsännyt). Sitten pyöräillään erään hopealehtisen puun alle, istutaan, syödään, juorujuoru jne.
( Reflection from Mulan )
Mukana on milloin ketäkin, yleensä ydin ryhmä plus satunnaiset haahuilijat. Ja perusherkku tuntuu olevan suklaa, varsinkin jos tarjouksia löytyy.
Tässä on nyt ollut hieman polttelua, silläsillä enään 6 päivää ikimuistoiselle Teatterilaivalle! Eli siis risteilylle, jolle kokoontuu harrastajateatterilaisia ympäri Suomea. Lähtö ensi perjantaina! Mut siitä lisää myöhemmin.

Vilmalla takki Vila ,huivi Sokos,paita Lindex,f-leggarit Only,tennarit Mekka
Elinalla huivi oikeesti kietaisuhame,neule kirppis,vyö vanha,f-leggarit Only,tossut H&M
Kiitti Emmylle taas!
-Se blondimpi sisko Elina

2 kommenttia:

EmY kirjoitti...

jos kokeilis taas kommentoija? onnistuukoha tää? nnoo... sen näkee sit, kävin kattomas et onko tullu päivitystä olin jo laittanu nuolen rastille mut sit huomasinki et 2 uutta kirjotusta!!! wow :D

EmY kirjoitti...

wwwau! mie sain miu ekan kommentin tänne! nyt tää käy luonnistuu, ja mie sit täälkäyn AINAKI kommentoimassa... huoh, miul on tylsää :D
ja ainii kiitos maininnasta juu :)