sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Hard Candy, ja jotain mistä ei puhutaToissaviikonloppuna raahasimme itsemme Elinalle katselemaan taas kerran leffoja. Kokkausinto ei ollut huipussaan, joten tyydyttiin suomen mäkkärin antimiin, ai että, kun on hyvää ja terveellistä. Makuunista tarttui mukaan Hard Candy (miun `Pakkonähdä`- listalta ja `ensanonuttätä` Hannah Montana, mutta vain pehmittämään Uhrilampaiden jälkeistä kauhutasoa (se nimittäin tuli TV:stä ja oli muuten tosi hyvä) Muttaaa, tosiaan, tän kirjotuksen tarkotus oli edes vähän esitellä Hard Candya, ei-niin-glamour-tähti-mutta-osaa-näytellä- Ellen Pagen tähdittämää trilleriä, takateksti kertoo näin:

14-vuotias Hayley Stark chattailee 32-vuotiaan valokuvaajan Jeffin kanssa netissä ja lupaa jonkin ajan kuluttua tavata miehen. Hayley on luottavainen, flirttailee viattomasti ja suostuu poseeraamaan eroottisissa kuvissa Jeffin kotona. Jeff uskoo olevansa matkalla seitsemänteen taivaaseen, mutta Hayley on päättänyt antaa hänelle ikimuistoisen opetuksen.

Kuulostaa aika jännältä, eiks vaan? No jännä se onkin, sanan monissa merkityksissä, juoni, lopputulos, jaksoi yllättää montakin kertaa, näyttelijätyö oli hyvää, kuvaus ohjaus, kaikki. Suosittelen (suosittelemme) ei nyt ihan kaikille, kun ikä "rajaa" löytyy se K15, mutta eipähän niitä kukaan usko, olis jääny meiltäki monet hyvät leffat kattomatta (mm. Ihana Sweeney Todd ja muita K18 kammotuksia)
Ja hei, älkää antako loskan masentaa (vaikka eihän siinä mitään masentavaa ookkaan) käykää kahviloissa, jutelkaa kavereiden kaa, meillä on Elinan kanssa kohta edessä synttärilahjan valmistus ku meijän Em täyttää vihdoin (anteeeeks) 15, joten etteköhän saa jonkun synttäripläjäyksen (:
- Vilma, se ehdottomasti positiivisempi sisko

1 kommentti:

EmY kirjoitti...

hard candy oli oikeesti hyvä... sellane mis pitää miettiikii jotai :D jos toi näytettäis mei luokalle ni voisin jo kuvitella meijän 'saatanan' huutavan "mitä toi tekee, miks noi?" jne... :D
tää on tällästä kerra luen kirjotuksii läpi ni pakko kommentoija -kommentti :D