lauantai 27. maaliskuuta 2010

Teather and stuff

Nykyään viikot vierähtää tosi nopeesti, muistaisi edes mitä menneet viikot on pitäny sisällään, mitä siis oikein on tapahtunut?

A) Kyllästyttiin Elinan kanssa kouluun ja lievitettiin tuskaa lempparikahvilassa Café Pregossa jäätelöimällä maailman parasta jätskiä.B) Testattiin Elinan ja Pietun kanssa Myllymäen rinteet, Pietu osoitti upeaa valokuvaustyöskentelyä (kaksi ensimmäistä kuvaa) ja molemmat olivat varsinkin reissun loppuvaiheessa erittäin tukevia hissikavereita neidille nimimerkillä 'hieman-epätasapainoinen-lautailija'.

C) Yhtenä iltana kotona odotti kaksi viikkoa makuunista kytätty elokuva Julie&Julia, pääosissa Meryl Streep ja Amy Adams, oli kyllä omaan makuun sopiva tuo leffa, tuli matkakuume tuonne Ranskan puolelle ja samalla teki mieli kipaista kauppaan ostamaan oikea Julia Childin kokkauskirja, J'adore !D) Elämään kuuluu tällähetkellä melkein vain ja ainoastaan teatteria, ensi-iltaan on viisi päivää jonka jälkeen seuraa kymmenen näytöksen rupeama. Viimeisessä kuvassa oli alunperin myös Elina, mutta teatteri oli humallutanut hänen ilmeensä, joten, koska en halua hamppuköyteen riippumaan hirtettynä, rajasin sen suosiolla pois. Nyt näette myöskin hieman näitä 'Pornoluolan-pimujen' rooliasuja, on kuulkaa verkkosukkarit ja kaikki!
Con amore,
-Vilma, se joka esitysten jälkeen lomailee kaksi viikkoa, yhden Levillä ja yhden Budapestissa, en pane vastaan.

3 kommenttia:

pietu. kirjoitti...

Kiva ABCD, valokuvaus taitoni on kyllä kieltämättä erityiset, ja osaan olla myös oiva malli.=) Elokuviin en ota kantaa, Ja tosta 2 viikon lomasta voisin sanoa, että haistappa vaikka kakka.

-Aina niin PIRTSAKKA PIETU.

nanskumaria kirjoitti...

IHANAT VAATTEET TEILLÄ HÄRIKSESSÄ!!!! tuun sitten enskaan katselemaan kuinka taidokkaasti munaatte kaiken!! :))

ViiWi kirjoitti...

.öksajoijkcnkv jsdo<u-...
Ei tiiä mistä pitäs alotaa!!! :D
Mie haluisin jo niin kovi et ois TIISTAI! Ihanat noi tei asut, en malttais oottaa et pääsis näkemää! :) Ja oot kyllä ansainnu sen loman, mut siinä on kyl sit haittapuolia, jos tosiaa oot sen 2 viikkoa poissa maisemista... ;S
No en nyt rupee vetistelemään, enempää :)
Jään odottelemaa sitä tiistaita, jospa se sitte vaik tulis nopeemmi? ;) ja sit sen jälkee sitä KESÄÄ! Mennää sit kaikki yhes jätskille? :P