maanantai 31. toukokuuta 2010

kÖpis 1/2

23.5.10-24.5.10 , Imatra-Helsinki-Tukholma-Köpis, 14h bussissa, 17h laivassa, ja kuvat sen mukaisia.



Laivalla on toki yleensäkin aina hauskaa, paljon ruokaa ja huonot sängyt, mihinkä se nyt siitä muuttuisi ? Tosin hieno pyöröikkuna löytyi ja pakkohan se oli testata. Tai siis Elina poseerasi nätisti ja mie testasin mihin jalat taipuu.

Naamakuva Ruotsista, cool. Nauttikaa (tai älkää) tästä kuvassa, jos naamassa on vielä laivalta lähtiessä ollut meikkiä, tässä kuvassa sitä ei enää löydy. (paitsi miun edellisillan alarajauksien rippeet)
Sehän se on se tärkein asia, vai mitä ?

22.6.10 Köpis


Kaupunkikierros heti aamusta, turisteina liikenteeseen, mukavat kengät jalkaan ja menoks.



Tuo mies oli vain ihan vähän pelottava, varsinkin, kun sillä oli tapana paukauttaa tuo ase maata vasten, jos meni liian lähelle. Kumma äijä, kun ei kauniit (kyllä) naiset kelvannu ...



Nyhavn, tai miten nyt kirjotetaankaan, oli nätti paikka, ihania taloja, joissa yhdessä myös H.C Andersein on asunut (kuuntelin sentäs jotain) . Olisihan se kiva tuollakin asua.

Illalla kaupunkikatsastus ominpäin, vaateliikkeet kierrettiin ja kartoitettiin, ihmisvilinää ja pyöräilijöiden määrää ihmeteltiin.
Elina kertoo loppuviikosta, mutta haluun vaan sanoa, että komeita miehiä, pahaa vettä, hyvää kasvisruokaa, mukavat sängyt, ihana kaupunki, suosittelen !
-Vilma, se jota koskee nyt aika kovaa niskaaan.

3 kommenttia:

ViiWi kirjoitti...

Mite voi olla mahollista et oon eka kommentoija? :) JÄNNÄÄ!
Juupa, mut kiitos tiivistetystä, ekasta osasta matkakertomusta. Haluun sit kuulla viel sen pidemmänki version ja lisäkuvien kera ja LIVE:nä! Ja tietysti myös sen loppu osan, toivottavasti PIAN!
Kiitoskaunis ja kumarrus! ;)

Anonyymi kirjoitti...

ruoka turvotus vesi miehet laiva tivoli ahnam ja ei niin ahnam
Emy

pietu. kirjoitti...

Hmmm 22.6.2010?