tiistai 3. tammikuuta 2012

2012


Ihan ensiksi, tällä kuvalla pyydän anteeksi hiljaisuutta ja toivotan hyvää mennyttä joulua, toivottavasti saitte muutkin ihania lahjoja. Kuvassa on syksyllä kotiutunut etukäteis-rakkauspaketti Tenho, joka joulun kunniaksi sai mummin ostaman tonttupuvun päälleen. Jos kuvasta ei käy ilmi, Tenhoa niin sanotusti kyrsii kyseinen vaatekappale. Eikä hän ole niin lihava kuin kuvasta luulisi. Se joulusta, nyt on maailmanlopun vuosi ja hieman kuvia juhlahuumasta.
Vaikka ensimmäinen kuvista väittää muuta, voitte huomata jälkimmäisestä, että eläinpyramidi voi paikoitellen olla hyvinkin jännittävä ja sykettä nostattava peli. Kokeilkaa vaikka itse kuvassa näkyvää 'selkä selkää vasten'- temppua. Flamingojen päällä. Riippusillalla !
Elina väittää, ettei hänellä ole itsestään kuvia, vaikka olen nähnyt hänen kamerastaan aivan muuta. Olen kuitenkin vain näiden kuvien varassa, eli saatte ihailla harvinaisen onnistuneita rajauksia ja alennusmyyntivaatteita (koska tämänhän piti olla tyyliblogi).
Uutena vuonna tehdään kaksi tärkeää asiaa, a) poltetaan menneen vuoden pee askat asiat ja c) ammutaan raketteja.
Ja koska olen sitä mieltä, että kaikki kuvat jotka Elina antaa minulle, on luvallisia laittaa blogiin, on tässä vielä juhlapoppoon voimin onnentoivotus jännittävälle vuodelle kaksi nolla yksi kaksi:
Ellu hei, let's not fuck this up !

-Vilma, se jonka hiustenkasvatus on ylä- ja alamäkiä täynnä

1 kommentti:

Viiwi kirjoitti...

TÄTÄ ON OOTETTU!!! :D voi pikku Tenho, hän on suloinen, jopa tonttu puvussa ;)
Ja ELÄIN PYRAMIDI, voi se on NIIN hyvä peli :D
Kiitos, ilta piristyi huimasti! :)
2012: vuosi joka on täynnä odotuksia! :)