tiistai 10. huhtikuuta 2012

The Wedding
Hyvät naiset ja herrat, nyt, vähän yli kaksi kuukautta myöhässä näette hääkuvat päivältä 11. helmikuuta. Koska en halunnut pilata kuvien välejä tekstillä päätin, että on nerokkaampaa kirjoittaa kuvatekstit numeroituna tähän, jotta voitte palata kuviin yksi kerrallaan.

Kuva 1: Hetki n. 20 min ennen vihkimisen alkua, hääauto myöhässä, sulhasella kuskin numero, sulhanen kirkossa n. 3km:n päässä.

Kuva 2: 15-10 min ennen vihkimistä, auto tuli, autossa vikaa, savua tuli ja vettä tarvittiin, eikä kellään ollut.

Kuva 3: Kaikesta huolimatta auto kulki kirkolle, kuten näette, ja aviopari vaihtoi ensimmäisen suudelman avioliitossaan. Romanttista.

Kuva 4: Auto kulkee myös pois, oi onnea.

Kuva 5: (joudun itsekin tarkistamaan joka kerta mikä kuva on menossa) Tässä olen minä punaisissa huulissani ja feikkiripsissäni.

Kuva 6: Kynttilät ovat itseni asettelemat, ruokaa oli kuten näette, ja oli myös häitä seuranneen viikon ajan, nimim. pursus korvista.

Kuva 7: Naistenvessan hätävaralaatikko. Sieltä puuttui kortsut, ehdotin kyllä, mutta en löytänyt, ei sillä että olisin tarvinnutkaan, nyt olen sitten toisella kuulla raskaana. Vitsivitsi en ole.

Kuva 8: Kannattaa vaalia molempia.

Kuva 9: Kakkua ja mazariini, sweeeet, sugar...

Kuva 10: "Kumpi teistä ?" Kuvan perusteella molemmat, epäjärjestystä.

Kuva 11: Jos lavaa ei anneta, tanssilattia otetaan. Hyvin mahdollista, että kuvassa on sulhasen siskon poika. Luulisin.

Kuva 12: Nennan ja Jannen häävalssi, minä lauloin, minä soitin ja mummi varmaan itki. Sellasta se aina on. Nooo, vitsivitsi.

Kuva 13: (sitä ei oikeasti ole, älkää etsikö) Tässä Elina kuvaa itseään palvelijavessassa, Elina oli maksettu kuvaaja, töissä tätini häissä, ja SIKSI häntä ei näy ylläolevissa kuvissa.


HUH, siinä se, olipa niin hankalaa, etten voinut tehdä aikaisemmin. Ellu vihjaili elvytyksessään, että olen tilannut jotain, nimittäin: KAKSI LENTOLIPPUA BERLIINIIN, minulle ja muotisiskolle. Berliiniin, koska sieltä lähdemme reilaamaan alemmas Eurooppaan ja on jännää !
Ja sitä vaan myös, että tänään saimme toisen, koulun kustantaman matkan Pietariin ensi kuussa, eli ihan jees, siltä väliltä.

Vielä sellanen juttu, että nyt on kevät, tennarit, nahkatakki, punaiset huulet ja -kynnet !!

-Vilma, aikuinen nainen, kypsä Einstein ja katkera antineitsyt.

2 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

On sellainen kuva 13 olemassa, mutta suvuttomuuteni syistä sen jätin siulle antamatta :D

Nenna kirjoitti...

Ou jes, kivaa lukea näistä vielä muutama kuukausi jäljessäkin! ;) Sitä paitsi kiitoskorttejakaan ei olla kaikille vielä pistetty menemään.
t. Se toinen epäjärjestyksellinen
P.S. Siullahan on se miun muistitikku, eikös? :)