tiistai 17. marraskuuta 2009

ZIG ZAG across the floor

Heei, vielä tuohon edellistekstiin viitaten, löysin sieltä Helsingistä suht halvalla tuollaisen mustan hame/tunikan from Indiska. Olin jo aika pitkään ettinyt sellasta ja sitten se sattu silmään. Aika monta muutakin juttua oisin halunnut, mutta aika oli mikä oli. Kuvassa ei näy, mutta siis hame loppuu tohon vyötrölle, alla on vaan tavallinen musta toppi. Tuota ehkä näkyykin enemmänkin, kunhan saan sen kunnolla käyttöön.

Toinen juttu minkä ostin oli Aurinkoa-kaupasta sellanen feikkivenytysspiraali... Mutta kuinkas ollakkaan en saanut sitä vielä edes käyttöön kun se jo lohkesi -.- Joten onko mitääään hyviä vinkkejä miten saisin sen korjattua kestävästi, muttt suht näkymättömästi. Kyseinen koru on siis valkosta muovia.

Tässä pieni +, kun innostuin kuvailemaan korkekenkiä, jeee. Nämä on siis rippikengät, Spiritstoresta, joita min mamma kutsuu Minnihiiri-kengiksi O.o Mutta piti nekin nyt esitellä, tykkään niistä aaaaikas paljonnn!

Sitteenn varsinaiseen aiheeseen, nim lauantai 14.11.

Okei, oon joskus ihmetelly sitä, mihin johonkin TV-sarjaan voi jäädä koukkuun.. Joten perun sanojani ja myönnän että joo, BUSTED, nin siinä on käynyt -.- Mutta tuo^ on vaan niiin koukuttava. Meillä on lainassa 2 tuotantokautta True Bloodia, joka ei vielä ole rantautunut tännepäin. Aamu alkoi siis tuota tuijotellessa.

Sitten Vilman kanssa päätettiin lähteä testaamaan oma Imatran Kylpylämme, koska oltiin vuodentakaiselta esityskeikaltamme saatu tuollaset lahjakortit. Uitiin ja syötiin ja ei valittamista (= (Useita kuvia puuttuu, en vielä oikein hallitse tätä, ehh -.-')


Yövyttiin meillä ja samalla tuli opeteltua Hannah Montana leffan tanssiliikkeet, jonka jälkeen tulikin uneton yö, koska biisin sanat oli tarttunut päähän, huoh-- zig zag, across the floor, shuffle in diagonal... : s Mutta joo, se on yksinkertaisesti hhyvä ja kerrankin saatiin jotain aikaseksi !! Juu, ei näin -.-

elina.

2 kommenttia:

EmY kirjoitti...

Joko se lohkeees? :o

Anonyymi kirjoitti...

True Blood on aivan loistava sarja :) Katsoin 1-2 kaudet kahdessa yössä läpi, ja nyt olen tässä 2 kk ootellut uusia jaksoja, niitä joutuu oottaa kyllä kesäkuuhun asti :/ Bill ja Eric on molemmat niin herkkuja :D