lauantai 28. marraskuuta 2009

Hey there (Delilah)

KUKA OLI SE JOKA EKAN KERRAN KUUNTELUTTI MIULLE THE BASEBALLSSIA?!

Tällanen pikapäivitys, kun esittely, joka miun pitäis tehä on vielä hieman vaiheessa, puuttuu kuvia ja kaikkee. Lupaan, että tästä tästä kirjotuksesta ei löydy päätä eikä häntää, ja siinä tulee olemaan max 3 kuvaa, mutta silti, enjoy:

Saatiin vihdoin luokkasormukset, tollaset perinteiset kahdella viivalla varustetut rinkulat, sisällä sitten oma nimi/lempinimi ja vuodet, jotka myö ollaa oltu yhes (2003-2010) näyttää muuten ihan muistokirjotukselta mutta noo...

Käytiin Lappeenrannassa shoppailemassa, mut käteen tarttu vaan vihreä perinteinen hooämmän villapaita, josta kuvaa vähän myöhemmin. Päätin sitten että hiuskuontalo tarvitsee viimeistään nyt päivitystä ja metsästin sitten halvimman värin käteen ja painelin kassalle. Maanantaina aion marssia kampaamoon, josta saa takuunvarmasti heti hiustenleikkauksen ja käsken kampaajatädin vähän nyrhiä päätä parempaan kuntoon.


Ja toki meidänkin porukka on Uusikuun käynyt katsastamassa, ihastellut Jacobin (siis Taylorin) vatsalihaksia ja muutenkin ihn kivaa ulkonäköä. Itsestä tuo leffa oli ehkä vähän parempi, kuin edellinen, mutta silti jotenkin tasapaksu... Muttaa, mitäs ootte muut tykänneet?


-Vilma

Ei kommentteja: