keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Naamapäivä

Elinan postauksesta saitte joulufiilikset, niiin että arvatkaapas mitä sauraavaksi ihastelette lahjojen ohella ? Saanko esitellä, virallinen 'naama-postaus', eipähän ainakaan jää kenellekään epäselväksi mikä näppy on missäkin päin nassua ja mistä hiukset hapsottaa lähes joka kuvassa, mutta olkaa armollisia ja kiinnittäkää se huomio niihin ihaniin lajoihin. mursu.


Parista paketista löytyi naamaehotusvälineitä, ripsarii, kajalii ja tekoripsetkin, ehkäpä innostun oikein kunnolla diivailemaan joku päivä (okei pakkosanoa minulla on Lancomen ja Goshin ripsarit, mutta ei kerrota että hehkutin)


Suoristusrauta, saan hiukset ojennukseen ja otsikset vielä parempaan. Tosin tuo töyhtö tuolla tästäkatottuna oikeessa laidassa ei oikein ojennu kunnolla : )


Aww, ehkä maailman sulosin elokuva ikinä, really, just love it, oho, en vaihakkaa kieltä, vaik se on miul varsinki elinan kaa puhuessa tapana...

Muotisiskolta sain mm. tämän Elina-desing-tyynyliinan, aika tosihieno ja itsetehty, elämänohjetta kerrakseen, kiits (:
Näiden lisäksi vielä ihania lahjoja, toinen leffa, astioita, pari kirjaa ja vaikkamitä !
Heii, kohta saatte 2010-postauksen ja näätte miun uuden mekon, ja muitakin mekkoja ja toki illan huumaa, ainakin hope so (: Joten, see u soon guys, mutta sitä ennen, kertokaa toki lahjasaaliinne parhaat palat !

7 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

Oles hyvä ja mitäs jos joskus koitettas pitäytyy yks päivä iha suomen kieles?? : O
-eliina

C`est la vie kirjoitti...

Eikä, never in my life, hhah
- guess who

eMy kirjoitti...

muahahaa mursu.. okei oot nätti mursu :D tuli kauhee olo, että upsis kenenkäs lahjaa ei oo :D yhyyäää... kyl työ ne viel saatte :D
miust käy tulemaa aktiivine kommentoija
-kiitos kaunis-

pietu. kirjoitti...

Eikö mahtunut vikaan kuvaan naama mukaan? o.O LISÄÄLISÄÄLISÄÄ:D

C`est la vie kirjoitti...

kato liian iso ego : D

Fia kirjoitti...

Ihana tyyny! Kelpais mullekin.. Itse omistan saman elokuvan, tuo on niin söpö! <3

nanskumaria kirjoitti...

hei ellu saa väkertää miulleki tyynyn ;))) hinnasta sovitaan sit vaik teatteril MUT TOI ON VAA NÌIN IHANA!!!!!!!!!!!! rakastuiiinn!!!!