sunnuntai 20. joulukuuta 2009

V!LMA...


...on pölhö, sillä on aivojen tilalla jotain vähintäänkin kyseenalaista, ajatukset kaksiintuu usein, maailman hellyydenkipein ja laulaa turhan paljon, mutta kyllä se itsensä kanssa toimeen tulee, samanlainen huumorintaju kattokaas.
...omistaa maailman pölhöimmät ystävät ja hassuja kavereita, nauraa (tai syö) niiden kanssa vatsansa kipeeksi ja toisinaan filofofofosoi hurjan paljon. Love u. (eikä se sanonut tuota)


...on totaallisen rakastunut Olaviin, se mies kuulkaa osaa tehdä musiikkia. Mutta kyllä sille käy myös Mariska, Zen Café, Plain White t's yms.

...kävi protun, eikä kyllä ainakaan kadu, sai sieltä ainakin kavereita, haleja, hellyyttä, läheisyyttä, paljon uudelleenkäytettävää onnea ja hyvää ruokaa.

...omistaa punaisen seinän ja pienen kokoelman mm. postcrossingin kautta tulleita postikortteja. Punainen seinä on pyhä, samoin Heath Ledgerin juliste, joka on muuten ainoa seinälle kelpuutettu juliste, ei sinne kattokaas turhaa pääse.

...vastaa: "No niit on monta mut Brokeback mountain", kun kysytään lempileffaa. Harvoin se osaa päättää, mutta jos on pakko, niin kyllä tämä vie voiton kaikessa kauneudessaan.

...fanittaa, välillä aika innokkaastikin, vaikka siltä menee välillä paritukset sekaisin (miten niin Draco ja Harry ei seurustele!?) mutta kirjat ja elokuvat (ja ficit) on kahlattu läpi useampaan kuin moneen kertaan. (Muuten, onko joku nähnyt niitä Luciuksen nahkahousuja?)

...on tyyliltään vähän sitä sun tätä, riippuu aivan päivästä, välillä tyttömäinen, välillä jätkä. Yleensä kaulasta löytyy risti, jalasta paksut sukkikset ja farkkuleggarit ja päällä roikkuu villatakki. Hiukset kasvatusvaiheessa, tänään ruskeat, huomenna, kuka tietää.
Ja kaiken tämän lisäksi:
...dataa osoitteessa finfanfun.fi
...on erittäin koukussa Debra Messingin komediasarjoihin Eronnut nainen ja Will&Grace
...tahtoo rastat
...ei osaa päättää
...lasit vahvuutta -3,5
...uskoo
...team Jacob
...kuvaa vaaleanpunaisella kameralla, aina, kun muistaa
...harrastaa teatteria
...tykkää lakujätskistä
...yms.

- Vilma, se josta juuri kerroin

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hoho:D parempaa kuvaa et voinu miusta valita? ja vilma palaa todellisuuteen harry ja draco EI seurustele. onko luciuksella nahkahousut?=O ihailen kirjoitustaitoasi(lue osaat kirjoittaa hauskasti):)


-Pide

C`est la vie kirjoitti...

no on luciuksel nahkahousut !!! :D

Yx Nenna kirjoitti...

Heyyyy, toi ei taida olla se miun ostama risti? ;)

EmY kirjoitti...

aaaaaaw! tää kirjotus oli aaaaw! (juu mie en sanonu tuota) ja arvaappa kenen huivi btw pääs ekaa kuvaa! ylisytstä ja kunniaa kumartakaa minua! katoin vast ton potterin ja tuo kohta vaa nauratti jotekii? :D miun perus virnistys ;) ja kuulkaas kaikki: nahkahousut kyllä löytyy! kerran asiasta oli puhe ni oikasen nyt kaikki vääryydet ja epähuomiot :D nahkahousut löytyyyyy! :D ohhoh.... miulpa on pitkä kommentti... varmaa täynnä kaikkee -ei-niin-täynnä-rakentavaa-kommennttia-! yhdyn myös BBM nam! ja oikein otettu tuosta -3,5 se sai nauramaa :D ja miustaki läyty kuva kaveri osiossa ja miun OTTAMA kuva... itseasiassa pariki ottamaa :D
^kiitos kaunis^
-EmY-

EmY kirjoitti...

p.s
kui ihmine jaksaa kirjottaa kirjakielel tai tollai ihmeellisen asiallisesti!
viittaan pietun kommenttii...

nanskumaria kirjoitti...

teemu on kaunis tos yhes kuvassa! oisko jostain puistosta känniseikkailuil tai jtn :D:D en voinu olla nauramatta