lauantai 27. helmikuuta 2010

ONNEA VILMA KUUSTOISTAVEE!

Ihan selvennykseksi siis tänään meidän vauvaVilmasta tulee esiaikuinen! Muttaa ennen kun mennään kumoomaan toisamme keilapalloilla niiden keilojen sijasta ( ja ennen kun viimestelen neiti Veen lahjan ) ,tässä olis kuvia eiliseltä, joka sisälsi mm tanssiaisia ja lätkää.


Melkein koko 9aa goes bling bling. (Anniina,Saimi,Elina,Salla,Emmy,Tuomas,Petra,Mira,Elmiira,Jethro,Juulia,Vilma,Vilma,Jaana ja Katja)


Vilmalla korkkarit from Spain, Lindexin mekko ja villatakki from... Jos itse hän selventää sitten vaikka tähän joskus, muisti pätkii.
Miulla korkkarit SpiritStore, sukkarit (kuva näköjään ei näytä niiden kuviota) Lindex, mekko Indiska, neule hooäm.


Oon palkannut henkivartijat, niiden nimet on Tuomas ja Jethro ja ne on aina yhtä iloisia.


Kuvatekstit pilais näiden kuvien ideat. Mutta joo, pakko huomauttaa että alempaa kuvaa filosofisesti tutkiskellesamme huomattiin silmiemme suuri väriyhtäläisyys! Jännittävää!


Kyllä me siellä tanssittiinkin. Se tyyli onkin sitten ihan eri iltasatu. Pojatkin oikeen villiinty tanssimaan --justjoo.
Illan lätkätuoksinnasta ei ole eikä tule kuvia, suurin syy varmaankin rumat käsimerkit ja manaatti-ilmeet. Suomen Lampaat ja kuusyks. Ei luoja.

Ja nyt miun päästä katos kaikki mistä aattelin että kirjoitan. Noh, sen kunniaksi pistän loppuun kuvan, koska aa) Vilmalle syntymäpäivä ylläri ja bee) ehkä olis parasta näyttää mitä me oikeesti tehdään jos meillä on tylsää. Joten olkaa hyvä ja heimoi -elina

3 kommenttia:

emy kirjoitti...

Jesh jesh! Eka eka eka pitkäs aikaa :D
tanssiais kuvia... luokan yhteiskuvas miu kaulukset on joteki öö... levinny, ne ei kaksanu olla enää ryhdissä!
Yhyyy, miu ja vilman yhteiskuvas huomasin yhen kauheen jutun! OON KAUHEE TANTTA! Ja sama juttu mei tanssi kuvassaki, kauhee pituus ero! Et laittanu kaksinpuolista suojaa- kuva tekstiä :D
joo, ja sitte miu pitää värjätä hiukset kauhee juurikasvu...
Sitteeee Onnneeee vilma, enää 24 vuotta ni oot 40! (tuo pitää laittaa joka paikkaaa) :D
äääh, nyt ei kyl tuu mitää järkeväää eli parempi et lopetan...
kk
-emy-

pietu. kirjoitti...

Yhteiskuvasta, että ANNIINA JOS LUET TÄTÄ NIIN EEEEEEI BLONDIT,, juujooo ei siinä mitään vikaa ole, että ihminen ei ole ihan varma seksuaalisuudestaan, mutta koko luokka?? Ja onnea vilma!

emy kirjoitti...

"juujooo ei siinä mitään vikaa ole, että ihminen ei ole ihan varma seksuaalisuudestaan, mutta koko luokka?"
Pietuu mikä juttu toi oli? eeen ymmärräää?!