keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Sunday to Wednesday

Sunnuntai meni mäessä ja ohhoh, Elina oppi lautailemaan kera vain yhden hissikaatumisen (!), Vilman hieeenon tekniikan ("Jos et nyt ***** nouse ylös sieltä ni laulan! Tokio Hotellia!) ja monen muun kaatumisen kanssa, joista yksi oli suora sukellus kädet edellä penkkaan. Loppuajasta en ollukkaan enää vaarallisin viuhtoja vaan paikalle saapui herrasseuraa. Sellasta. Ja nyt oon vieläkin ihan makaroonina, mutta oli kivaa ja on todisteitakin!!

Maanantai koulussa meni puolikuolleena ja koko päivä (en valehtele) jankutettiin tätä. AAAAAAA meni hermot monta kertaa, omia sanotuksia ja kun ei se koulussa riittäny niin voi että teatterissakin neljä tuntia putkeen lallatettiin jonkasaipäähänjussiiiiiii. Muuten onkin unohtunut mainita, kyhätään siellä kasaan näytelämää (älä?) joka kantaa nimeä 'Häräntappoase'. Ensi-ilta aprillipäivänä ( voi. ei. ).

On tehny pitkän aikaa mieli jatkaa entistä säveltämis- JA sanottamis- JA bändi-touhuja ja tiistaina siihen oiskin syntynyt mammuttitilaisuus kun näin unta, jossa lauloin mauahtavalta kuulostavaa biisiä, jossa oli sanat ja kaikki. Noh kun heräsin siihen sitten kello viisi aamuaikaa en saanut kirjotettua sitä ylös. Ja siitä ois kuulkaas tullu uus ykkösralli!
Tattadaa, istuin myös kampaajan harmiksi 3 ja puoli tuntia sen työstettävänä. Ihan kivathan näistä tuli, paitsi en vieläkään usko että peilistä takasin katsoo Elina 15 vee horoskoopiltaan oinastaihärkä vaan näyttää öö... joltakulta muulta : D Kun tuo muutos onkin niin HIRRMUNENNN.


Ja keskiviikkona... Mitäs triviaa sitä keksis... Tuskastuin aamulla vaatekaappiini, retuutin cameraa mukanaa, söin hyvää oliivipapupataa koulussa ja kohta katson Sinkkuelämää koneelta(= Ainiin ja olin kuvattavanaaa:


Elina-se joka on nimennyt laukkunsa Pabloksi.

2 kommenttia:

eMy kirjoitti...

(uhkasin ruotsia joten täältä tulee)((det är inget att skämta om)) -.-'
god afton!
jag tycka om: Elina-se joka on nimennyt laukkunsa Pabloksi! AAAW!
ÄNTLIGEN NÅGOT NY!
tack så mycet!
(Täst ei tuu mitää)
Jonkasaipäähänjussi! bli tom i huvudet ! ! !
horoskop är tjur eller Väduren?
hädanefter på finska!
nyt meni yö unet, pitiki ruotsii käyvä sepittää...
usko pois hiukset on OIKEESTI HYVÄT! kinuski ja vaikka kermavaahto, ei vilman sanoma tiikerikakku!
mut nyt go'natt !
-tack vacker -

ViiWi kirjoitti...

:P HIUKSET! :D TYKKÄÄ!!!!!!
Aivan ihanat, mahtavat ja sopii siulle! :)
Ja herrahenkilöt mäessä? Täst puhutaa vielä,jooha? ;)