maanantai 22. elokuuta 2011

Entinen kesä

Vielä viimeiset kesä '011-muistelot käyntiin ! Sanotaan, että kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa, joten tämä 'kirjoitus' tulee olemaan yli kolmentoistatuhannen sanan pituinen, huikeaa. Kuvilla on myös enemmän sanottavaa, kuin minulla, joten anna niiden puhua puolestaan.

Ensin kesän pakollinen mökkireissu ja Elinan ottamat otokset niistä kolmesta rennosta päivästä jotka vietimme 'Lepolassa' (meidän mökillä ihan oikeasti on jopa nimikyltti!). Kiitokset kanssaeläjille ja sängynjakajille, oli ilo.Toinen asia, joka kuuluu kesän 'Must do'-listalle, on Helsikiviikonloppu. Pääkaupunkivierailun alkuperäinen syy oli Ronja Ryövärintytär-näytelmä, joka esitettiin Suomenlinnassa. Näytelmä todellakin lunasti odotukset, eikä esityspaikassakaan ollut mitään valittamista, joskus on kiva istua kallion sisässä. Siinä btw näytteli Iina Kuustonen !

Reissulla kulutimme myös kauppojen lattioita, söimme sushia, etsimme yöllä 24h ruokakauppaa ja löysimmekin, kävimme Kiasmassa tapittamassa Afrikka-näyttelyn JA näimme myös kollegoja, nimittäin katusoittajia.

Ja kerrankin vaaleanpunainen kamerani oli töissä:
Ja lopuksi teille: (nämä löytyvät Kiasman seinältä)Niskojani särkee terveisin Vilma.


// ja todellakin, mistä noita välejä oikein tulee ?

1 kommentti:

Nenna kirjoitti...

Oolalaa, täällähän on ihan elämääkin!! :O

Ehdin jo maaliskuun postauksen jälkeen käydä turhautuneena niin monta kertaa tsekkaamassa, joskos jotain uutta...vaan nyt jopa 3 postausta, wohou! :)