torstai 31. toukokuuta 2012

Sanos muuta älä muuta sano

EIKÄ JOOPA se on niinkun kesäloma, tosin kevätjuhla + muut juhlallisuudet kuten ystävien ylppäjäiset odottavat lauantaina, mut tuollainen virallinen koulutyö on päätöksessä (paitsi syksyllä odottavat jo ekat 12 tuntia istumista koulun liikuntasalissa miettimässä mm. englannin prepositioverbejä ja Fibonaccin lukujonoja, muuuuuutta annetaan niiden nyt vielä olla ihan rauhassa...)
Olin vielä viikko sitten siinä uskossa, että HEI, kesälomani on hyvin rauhallinen ja levollinen. Mutta tänä päivänä täytyykin myöntää, että hommaa on varmaan ihan yhtä paljon kun ei-lomallakin: kaksi työtä sekä musiikkien sovitus, opetus ja teko meidän teatterin kesänäytelmään odottaa tekijäänsä. Jossain välissä pitäisi esiintyäkin, syödä hyvää kesäruokaa (kuten makkaraa ja... makkaraa ja... lettuja!!), LOMAILLA, juhlia, tehdä omaa musahommaa jnejnejne. Onneks vain alkukesä näyttää tolta, ja loma saa alkunsa 7.7. .. :)
Viimeeksi Villun ja Bachin kanssa esiinnyttin musaopiston kevätjuhlassa (josta alla olevat kuvat ovat). Seuraava keikka olisi huomenna, ja molemmilla taitaa olla lauantainakin esillä oloa. Jos joku kysyy mitä nykyään harrastan, taidan kertoa sensuroidust että joo, esiintymistä muiden ihmisten toimintojen ohella.

Sitten vielä toisen linssin kautta sitä Pyhää Petersburgia:

 NÖTTIFRUTTI <3

Esiinnyttiin siis jollain ihmistenyhdistymis-festareilla O_o Tuolta näytettiin kun keskityttiin...
 ... ja tältä, kun ei :s
 Muiden maiden panostus oli ehkä hieman isompi. Nää liettualaiset mm. tanssi ja jakoi meille sienen näköisiä leivoksia, nice.
 Minä hymyilemässä itselleni punaviinin kanssa Villun ollessa vessassa Pietarissa.
 Täs kuvassa on mielestäni hienoa metro-ja kosmopoliittista sykettä!!
Toinen kuvatekstivaihtoehto:
Vilma jäämässä auton alle Pietarin Nevskillä.
 Samoin kuin tässä turvassa bussin ikkunan takaa otetussa turisti kuvassa (=
 Jäimme ulkopuolelle muiden kiipeillessä pitkin köysiratoja mm. täällä...
 ... ja täällä, muiden pelastaessa maailmaa nuorten konferenssissa.

Harmi, että lauantai näyttää sateiselta. Mutta ei todellakaan ole harmi, että jos oikein luin niin RISTO esiintyy elokuussa täälläpäin. OU MAI GAAD en tiiä miten jaksan odottaaaaaaaaaaaaa
-ellu

Ei kommentteja: