perjantai 28. joulukuuta 2012

Ei minul oikeesti ole viiksiä...

...vaikka kahden viime tekstin perusteella niin vois luullakin. Sen takia yritin valita tähän monta mahdollisimman viiksetöntä kuvaa.

Joulustani haluisin ekana jakaa teille rivoimman ja julmimman kuvan mitä olen vähään aikaan ottanut:

Meillä on siis kahtena viime jouluna syöty amerikkalaisisttain kalkkunaa ja ai että on sikahyvää (höhö). Syömisen lisäksi sain melko monta lahjaa, esim. Finlaysonin petivaatteet, KMS:n kuivashampoon ja Freemanin kasvonaamiotuubin, hiuskihartimen, Kallion lukion poikakalenterin, kauratyynyn, fygeee, SMG:n levyn (kiitti villu!), MadManners-kirjan...... Tänään yritettiin käydä Villun kanssa kyselemässä mahdollisuuksia tuhlata tota lahjarahaa eräästä paikasta, joka valitettavasti oli joululomalla vielä tän vuoden, niin siitä myöhempänä lisää (; Ainiin ja kuusen väriteema oli tänävuonna hillitty lasi-hopea-valkoinen.



Kotijoulun lisäksi käytiin joulupäivää viettämässä mummin uudella mökillä ja oon siitä niin iloinen etten keksi edes vertauskuvaa! Siskon kanssa esitettiin duona joululauluja, syötiin taas ja käytiin lenkillä maalaismaisemissa. Illalla oli pakko katsoa Ted-leffa (se humping teddybear, tiedättekö) ja viimevuotiseen Hangover II verrattuna se oli ehkä hitusen suloisempi. Silti, en oo pitkään aikaan katsonut AINUTTAKAAN hyvää elokuvaa :(



 Tapanina ei tanssittu vaan istuskeltiin kuppilassa, laulettin karaokea ja näytin tuolta.



Uuttavuotta odotellessa, onneksi maailma ei loppunut, sillä:

A-q3w8jciaadfii_large
-ellu, koukussa How I Met You Motheriin TAAS.

Ei kommentteja: