maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa


Hiphei, aloitetaan suoraan haastavasta haasteesta (ja siitä kuinka ihanaa on toimia itse vakioasusteena, toimivaa esiineellistämistä, Villu!)
Koko internetkansaa varmaan kiinnostaa älyttömästi tietää, mitä pidän päällä. Aina.
Niinpä kuvasin kaiken <3 font="">
Huivit. Oon riidellyt näistä äitin kanssa monta kertaa. Mut en vaan voi vastustaa kiusausta!
Yleensä hienostuneissa tilaisuuksissa (kuten limaisissa baari-istujaisissa..) pidän jotakin näistä. Kaikki on saatu lahjana, yksi Porvoosta, toinen Konnunsuon vankilasta ja kolmas jouluna, mutta kaikki tosi tärkeiltä ihmisiltä.

Oon aina halunnut toteuttaa tän "mitäkaikkeapaskaakäsilaukkunisisältää"-jutun ja nyt siihen on tilaisuus! Yleensä siellä on kaikkea nuoteista pyöränpumppuun ja leivosvuokiin, mutta tässä sensuroitu sisältä: purkkaa-kalenteri-kyniä-likainenpuhelin-rasvoja-pelikortit-rahapussi-pinnejä-autonavaimet.

Ja villu. Kun kerran mainitsit sen. Ja kyynel vieri poskelleni. Se on poissa. Rakas ystäväni, joka jaksoi kantaa taakkani ja jonka olkapäänä toimin vuosikaudet. Rest in peace in my closet, my dear Pablo! :
Käytin Pabloa siis _joka paikassa_. Sen viimeiseksi kunnialliseksi matkaksi koitui viime kesän reilireissu, jolloin Euroopan lika, hiki ja kuluneet vuodet syövyttivät ja haperoittivat sen hihnan. Ehkä vielä joskus korjaan sen, mutta pienen levon se on kuitenkin ansainnut!


Oon myös käynyt Levillä ja syönyt ensimmäisen jäätelön! Ja eilen katottiin Äipän kanssa sensaatiomainen salkkarit-leffa ja tehtiin lettuja! Ja jos joku on käynyt esim. Helsingin Yliopiston humanistisen/valtiotieteellisen pääsykokeissa, niin olisitko superavulias ja ystäväinen ja kertoisit miten meni ja pääsitkö sisään ja mitä vaaditaan jajaja...

Ja onnistuin sekottamaan tietokoneeni jotenkin täysin ja kaikki ihmiset näyttävät venyneiltä ja lihavilta /: 

-Ellu
P.S. NÄIN TUKSUN!!

5 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

Enkä tiedä miten onnistuin saamaan tollaset hienot raamit noiden tekstien ympärille hihi

ellu

Anna-Mari kirjoitti...

Valitettavasti en ole käynyt humanistisen/valtiotieteellisen pääsykokeissa, mutta piti kuitenkin tähän bloggaukseen kommentoida, että whaaaatt?? Näit Tuksun?? Levillä? Miltä Tuksu näytti livenä? :D

C`est la vie kirjoitti...

Joo, Levillä :D
Yhtä hemaisevalta näytti kun aina ennenkin, mutta tissi oli pullahtanut ulos paidasta /: Ja mukana oli se "miehekäs" "miespuolinen" ystävä :D.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän myö oo ikinä huiveista riidelty ;) vähän vaan pyrin rajottamaan siun pakkomielteistä ostomaniaa...tursuvat nääs jo melkein ulko-ovesta käytävään :( ja kiva, et oon tärkee.

Lea kirjoitti...

<3 Kiitos, että saan olla tärkeä. t. Jailbird