torstai 2. toukokuuta 2013

Liikaa

Ihan oikeasti liikaa ja ihan kaikkea. Joskus olisi ihanaa osata sanoa ei, varsinkin kun pakollisetkin puuhat, työt, viulututkinto ja pääsykokeet, vievät aikaa. Kyllä kyllä, hamstraan lisää keikkoja ja projekteja, ei, viulunsoitto ei just nyt voi olla koko elämä, ai onko meillä huomenna teoriakoe, kumpi koe, mitä on napolilaisessa kutosessa ja onko pakko olla lihavoileipäkakkua? Nojoo, toisaalta tähän on totuttu, mitä sitä tekisi ilman ainaista kiirettä ? Istuisin koneella ja söisin kokoajan.
Juhlittin Viivin synttäreitä rennolla tyttöjenpäivällä ja jättiannoksella salaattia. Oli meillä myös muffinseja, ettei liian kevyeksi päässyt menemään tuo pöydän ääressä istuminen. Kortissa viimeistä teinivuottaan viettävä pissis-Viivi liian lyhyissä vaatteissa ja Bratz-kropalla, minun huuleni (pelastakaa possessiivisuffiksi!!) kertaa kaksi ja Paulo Coelhon viisauksia, niillä pitäisi pärjätä matkalla aikuisuuden satamaan.Oi kyllä, olemme ehtineet mm. muusikoiksi näytelmään Neitsytniemen Paroni. Miljöö on plussaa, tulee ihan hieno olo, kun kopistelee menemään oikean kartanon sisällä. Elina on myös ehtinyt värjätä hiuksiinsa raitoja, as u can see!


Raskas elämä vaatii raskaat huvit, tai ainakin parit cosmopolitanit silloin tällöin. Ellu täytti 19 ja juhlimme häntä ja juuri auennutta G-pistettä (Club G.) iloisina. Pilkkuun asti ei veivattu lanteita, mutta baarikiintiö tuli kevyesti täyteen taas vähäksi aikaa, siellä kun on aika, no, teiniä. Voi vappu, työläisten juhla. Aattona söimme nakkeja, perunasalaattia ja äidin tekemiä munkkeja, sekä paransimme maailmaa juttelemalla Q:n nurkkapöydässä (Imatralla on kirjainnimivillitys). Keskiviikkona taas puoliltapäivin reippailimme kuuntelemaan paikallisia kuoroja, Ellun sijasta mukana pyöri vappukoira Tenho, jota vähän ahdisti kaiteella istuminen.Aamulla palasin takaisin ruotuun ja kiroilin urheilutalon kahvion valikoimia. Karkkia ja pullaa vaikka kui paljon, mutta ei banaania nälkäiselle. Pillimehu 'aamupalaksi' ja menoks, oli vähän vaillinainen meininki, mutta yritin ainakin.

-Vilma, ..........................

Ei kommentteja: