maanantai 14. tammikuuta 2013

Minun valtakuntani


Hyvää uutta vuotta miunkin puolesta! Oon ainakin huomannut jo kaks suurta eroavaisuutta menneisyyteen:
1. Meidän lukiossa opiskellaan.... iPadeilla! Ja kaikki ketkä meidän lukiota on käyneet tietää, ettei se todellakaan oo mikään tekniikan edelläkävijä, saati sitten että usella oppilaalle olisi jakaa tunnin ajaksi oma tabletti. Tästä muistui mieleen, et meidän luokka oli joskus muinoin näiden SmartBoardien kokeiluryhmä. Tiputettiin se lattialle.

2.Tämän blogin uudistus. Villu tuossa männäpäivänä musiikinana(alin)lyysin tunnilla selitti miulle uden ideansa, että haastetaan vuorotellen toisiamme johonkin aiheeseen ja toinen sen sit parhaimman taitonsa mukaan yrittää toteuttaa. Kyllä sillä välillä leikkaa kuulkaas :) Käsky ylemmältä taholta siis kävi ja minä jaan teille miun elintilaani, eli:

Elinan valtakunta vuonna 2013.
Asun siis vielä äidin lahkeissa, mutta hyvin todellisena tulevaisuudessa häämöttää jo itsenäistyminen ja oma koti. Mutta siis juurikin tällä hetkellä istun seuraavanlaisessa näkymässä.


En oo kovinkaan toimistotuolien ystävä ja mielummin vitän elonhetkiä (niin paljon kun tietokoneella niitä voi viettää....) maantasalla. Tuolta lahjaksisaadulta tarjottimelta syön myös aamupalaavälipalaailtapalaa ja kaikkee koko ajan.
Kaikista eniten vietän kuitenkin aikaa sängyssäin. Oon ihan pakkomielteinen petivaatteiden yhteensointuvuuden kanssa ja oonkin saanut monta paniikkikohtausta kun toista sopivaa tyynyliinaa ei löydy tai jos joku tulee yökylään ja ei oo samanväristä paria... Ihan hyvin kuitenkin pystyn elämään tän ongelmani kanssa ja tällä hetkellä on menossa punainen kausi :)


 Seuraavat asiat ovat lähellä ainoaa ikkunaani:


 -maisema
-viherkasvit, joita en ole tappanut, nuottikirjoja ja Pottereita, sekä tuoli, jolta on hyvä meikata, sillä leveälle ikkunalaudelle mahtuu kaiken töryn sekaan myös peili. Takana on vaatekaapin sivu.
-ja uusin tulokas, eli vaatetanko. Miun huoneessa ei oikeesti edes olis tilaa sille, sillä on kivempaa kun on väljempää, mutta noi ei mahdu kaappin. Korissa on korkkareita, sen takana tv-antenni ja muutenkin miun valokuvallinen- ja kirjallinen omaisuus on keskittynyt palatsini kaakkoissiipeen.

Sitten miu ylpeys kahdestakin syystä. Oma ovi suoraan makkarista kylppäriin on sika kätevä. Oon myös pyytänyt jo pidemmän aikaa tuttuja lähettämään kortteja aina sieltä, missä maailmankolkassa liikkuvat. Terveisiä on mm. Tansaniasta,Pietarista,Köpiksestä,Italiasta,Intiasta,Helsingistä,Ruotsin laivalta ja Skotlannista.

 Oon yrittänyt päästä eroon kaikesta turhasta kamasta, jota pienenä tohkeissani keräilin vitriinit täyteen.... Mutta jotkin kauniit esineet oon säästänyt, kuten nää pikkupurkit Turkista ja Egyptistä, jotka on täynnä koruja ja eri valuuttoja. Musta koruteline Indiskasta on sikakätevä ja sikatäynnä ja siin on kaikki, joita yleensä käytän.

Toimistotuolien lisäksi oon allerginen kattovaloille, niiden valo on aina jotenkin liian kirkashimmeekylmälämmin. Niinmpä lampun reiästä roikkuu kynttiläkruunu :)

 Siinä oli miun luolaa. Tykkään tästä tosi paljon, koska tää on iso,valoisa ja tässä ei oo retron sinistä lattiaa (joka aiheutti miulle teinivuosina migreenin,sano äiti mitä tahansa). Omaa kokonaista kotia ootellessa! Ja Vilmur, miuta kiinnostaa mikä siuta inspiroi,esim. kirja,elokuva,tekeminen,muoti,aate,ruoka tai mitä ikinä keksitkään.

-ellu

Ei kommentteja: