maanantai 19. elokuuta 2013

Muutto muutosta muuttoon

Olimme Elinan kanssa äsken hallinnollissbyrokraattiskostruktiivismitälie-teellä. Puhuimme asiasta ja asian vierestä, mutta yli muiden muutosta, muutoksista ja muutosta.

Elämässä on tapahtunut ja tapahtuu nyt aika todella paljon ja on aika katsoa eteenpäin. Tämä blogi perustettiin joskus, kun olimme kahdeksannella luokalla, ja viidessä vuodessa on kaksi tyttöä muuttuneet niin paljon, ettei niitä edes tytöiksi tunnista: alkaa olla pikkuhiljaa aika katsoa peiliin ja nähdä nainen.

No, olen jauhanut koko kesän syvällisyyksiä uusista aluista ja blaa blaa alkaa jo ärsyttää - konkreettisia juttuja peliin ! Tänään päätimme, että meidän blogimme aika on nyt muuttaa. Emme oikeastaan pohtineet tätä paljoakaan, vaan menimme mutu-tuntumalla. Samalla, kun paikka vaihtuu vaihtuu myös nimi ja kirjoituspaikkakunta, nyt mennään eikä meinata. Lily.fi on suhteellisen nuori blogiyhteisö, jossa on helppo pitää blogia ja helpompaa tulla nähdyksi. Tämä tuntuu hyvältä.

Nyt saa rynnätä kirkon ovista ja huutaa "VASTUSTAN". Kuka vastustaa ja kuka puoltaa, mitä mieltä armaat yhdeksän lukijaamme ?

-Vilmap.s.    Eteenpäin menemisestä puheenollen, sain vihdoin uuden pullonkorkinavaajan, menetin (kuinka dramaattista) edellisen yli kaksi kuukautta sitten, eli jo oli aikakin. Uusi on hieno ja huomattavasti kompaktimpi, tämän kanssa talsin vielä kauemmin ! Pienet symboliset asiat, oi.

6 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

Puola, Puolaa, Puolassa, Puolaan, Puolalle ja PUOL(L)AN!

-ELlu

Anonyymi kirjoitti...

Pääasia, et saadaan jatkossakin lukee näitä juttuja ja katella kuvia teiän elämästä :)

Äitee

Anna-Mari kirjoitti...

En oo lämmennyt Lilyn ulkoasulle, mutta seuraan teitä kuin hai laivaa, ihassama mitä ja missä bloggaatte! ;)
Ja hiano on pullonavaaja, sitä paitsi tuo on huomattavasti helpompi viedä fuksijuttuihinkin mukaan, mitä edellinen!

C`est la vie kirjoitti...

Innokkaimmat seuraajat pysyy (:

Ja tosiaan, edellistä pullonavaaja ois voitu yliopistopiireissä katsoa pahalla, olisin ollut petturi tai jotain !

-V

Anonyymi kirjoitti...

Linkkiä vaa tännekin ni tietää entinen pullonavaajakin mitä tapahtuu!

C`est la vie kirjoitti...

No kyllä kyllä, sen verran hyvin palvelit pullonavaajana(kin) !