perjantai 2. elokuuta 2013

Pakkaustalkoot part. 2

Elina tuskaili liian suuren muistomäärän kanssa ja mietti, mihin laittaisi ne kaikki. Mietin ihan samaa ja pohdin, voisinko tehdä samalla lailla, kuin yhdessä loistoelokuvassa: pyyhkiä jotain täydellisesti pois. En varmaan uskaltaisi kuitenkaan, muistot tekevät meistä ne tyypit, jotka nyt olemme, enkä halua palata lapsekkaaseen naiiviuteen.

Tavarat on kuitenkin helpompi juttu, tiistaita varten olen tiivistänyt omaisuuttani pahvilaatikoihin: vaatteita, kirjoja, pyyhkeitä, petivaatteita, astioita, paistinpannuja ja pari kattilaa. Uudet hankinnat odottavat malttamattomina: täydellinen pöytälamppu, pyykkikori, pari ihanaa tyynyä ja kaksi lastauslavaa.

Pyykkikori 15e Kodin 1, tulevat jääkaappimagneetit jonkun muun maksamista siidereistä ja opintotukipäätös (positiivinen jeee).


Tyynyt Kodin1, 15e ja 7e.

Pakkauslavat, 0e, K-rauta Vuoksenniska.
Pakkauslavojen päälle asettelen 120-senttisen harmaan patjan ja ensimmäinen oma sänkyni on valmis. Kuvassa lavat ovat vielä ihan alkutekijöissään, nyt ne on pesty ja kuivuvat autotallissa, huomenna valkoista maalia pintaan, oon tee-se-itse-nainen (enkä tyttö enää lalalala) ! Tosin näpsäkkä pesuhetkeni sai karsean katkoksen, kun vedin lipat kiviportaisiin, lensin selälleni laatoille ja aukaisin nilkkani, oho. Side aukinaisen ja ruman haavan päälle, kaksi ibumaksia naamaan ja jatkamaan. 

O.C ja mozzarella monessa muodossa, oi.
Kuka tietää mihin loistoleffaan viittasin ?

-Vilma

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hangover I, II tai jopa III ?

ellu

Anonyymi kirjoitti...

Eternal Sunshine Of A Spotless Mind.

C`est la vie kirjoitti...

Ellu veti lyhyemmän korren ! On muuten yksi kauneimmista elokuvanimistä tuolla leffalla <:

-Vilma