sunnuntai 25. elokuuta 2013

Muutto -uusi seikkailu

Eilen skumppaa juodessani totesin iloisesti, että olen vihdoin löytänyt kännykkäni kameran. Kuten kuvista huomaatte se ei ole oikeasti se, minkä olen löytänyt, vaan löydökseni on kamerani laturi. Olen paha hävittämään lahjoja ja siksi laturikin loikoili käyttämättömän kassin pohjalla hyvän tovin. Hävitettyihin tärkeisiin juttuihin lukeutuu myös timanttisormus ja maapallokoru, harmittaa.

Pointti on kuitenkin se, että lähden tänään. Mukaan otan luksusjuttuja, kuten hyvää kahvia, appelsiinimarmeladia, suklaata, uuden muumimukin ja punaviiniä. Klemmarista väsäsin sydämen ainakin puoli vuotta sitten ja löysin sen kassakoria siivotessani. Meinasin ensin heittää roskiin, mutta tulin toisiin ajatuksiin: kuka hullu nyt rakkauden heittää menemään? Mukaan sekin, tuomaan hyvää onnea - tai ainakin rakkautta. Seuraavan kerran bloggaamme Helsingistä ja ehkä jo uudesta osoitteesta.

Sanokaa hei hei !

-Vilma

6 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

Hei, hei!
Tulipas tuo muuttopäivä äkkiä...miulta taitaa mennä tovi tajutessa koko juttua, eikä musta mopsipoikakaan ilahtunut, kun jäi ulko-ovelle epäuskoisesti ruikuttamaan.
Intoa ja iloa tulevalle syksylle. Ja opiskeluille myös, ettei mene silkaksi orientoitumiseksi;)

Mamma

C`est la vie kirjoitti...

Kyllähän mie täältä tuun käymään aina, kun rahat riittää ! Huone näyttää jo tosi kivalta ja jääkaappi täydeltä, pitäkää talo pystyssä !

-Vilma

Jannaiiris kirjoitti...

Voi vitti, onnee siullekki nyt sinne kämppää ja uutee kouluu :) !

C`est la vie kirjoitti...

Oi kiitosta ! Nauti siekin siellä olostas <:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=udeh0pF4jJw

Anonyymi kirjoitti...

Muuttopäivä tuli ja haikeeta tää on! Konsta koiranpoika oli illalla masennuksen kourissa. Makaili, huokaili ja kävi tökkimässä tassulla palloa, nallea ja possua. Leikkikaveriaan ikävöi <3 <3
Mutta häntä pystyyn, äiti sekä koira, kyllä tähän totutaan!! Pikkusiskokin totesi, et on tää VÄHÄN haikeeta :)

Äitee