tiistai 29. joulukuuta 2009

HOLIDAYS

Haya, here's Elina the Lomailija. Varotan etukäteen, että tällä kirjotuksella ei oo minkäänlaista tyylillistä arvoa ja hehkutan oikeeastaan vaan kaikkea, mitä oon saanut.
Alkaa jo hieman kyllästyttämään koko jouluhomma. Kinkkua tursuu korvista jo hyvän matkaa, en omista tarpeeksi käsiä suklaan syömiseen ja karmea Hei Mummo-joululaulu soi joka kerta, kun avaan radion. Tää joulu meni jotenkin ohi nopeasti, mutta tein silti kaiken mitä oon ennenkin tehnyt, kattonut Lumiukon siis!!
Tää lomarytmi sopii itelleni paljon paremmin, kun arki! Helposti kuorsaan iltapäivään asti, vähän syön, datailen, syön ehkä taas, nukun ja syön vielä ennen kun meen virallisesti nukkumaan. Hirrmu antoisaa ja ah niin tylsää, mutta mikäs tässä, kaukosäädin toisessa kädessä, toisessa hyvä kirja.



Suurin joulustressiä aiheuttava juttu on joulupallokuvat :S! En vaan osaa, oli asento, hymy, valaistus tai seura millanen tahansa. Aattelin jakaa teillekin tän parhaan otoksen jonka otin ja oon ihan into piukeena, koska makasin aattona lattialla ainakin kaksi tuntia ja koitin saada kuvasta edes erottumaan ton palleron! Ensi vuonna sitten uudestaan, nää paranee joka joulu! Ehkä onnistun sitten vainhainkodin käpristyneesta kuusesta nappaamaan otoksen, jossa erottuis suu.. Sitä odotellessa!



Ööö.. Oli todellakin tylsää ennen joulupukkia (jota ei kuitenkaan näkynyt, vaikka eräs kaverini oli luvannut keikan hoitaa, tosin vähän erilaisissa pukkivaatteissa.. Mihin jäit??). Joten kamera oli kaveri. Ja kuvahan on todella jouluinen taustalla näkyvän tähden ansiosta, eikös?



Meillä on joka vuosi kuusessa eri teema. Viime vuosi oli kultahopea ja tänä vuonna punahopea, joka tosin aiheutti hieman kränää, olen vakaasti sitä mieltä, että punanen ja vihreä EIVÄT ole joulun värejä. Mutta kun äippä päättää, niin siinä ei oo paljon vastaan sanomista..



Tais olla tapaninpäivänä, kun innostuttiin kello 1 yöllä pulkkamäkeen Venlan (kuvassaa) kanssa. Ja ehkä myöhäinen ajankohta vaikutti siihen että loppuajasta hubaa oli hyppiä kuistilta lumihankeen. Näin, joulurauhaa teillekkin--

JA SITTEN lahjoja. Oon ollut ihantuhma koko vuoden, mutta silti niitä kertyi ihan riittämiin. Miksköhän aina kun on ollut tuhma saa enemmän lahjoja?



SAIN NE! Nimittäin 2 levyä, joista oon jo pitkään haaveillut: Rancid- Let the dominoes fall ja Plain White T's- Every second counts. Hetken aikaa tässä taannoin oli pieni Rancidtauko, mutta nyt oon taas herättänyt sitä innostusta uudelleen. Kanssa-asukit vaan ei tykkää, nyyh.



Bodyshopin pesukukka ja suihkugeeli + syötävän söpön näköinen bliw-saippua ja vakaasti päätin, että kun muutan omaan kämppään, ostan noita kaikissa eri väreissä ja vuoraan niillä vessan hyllyt.



Kiitti Vilma lehdestä ja kaakaotikkarista!!

Tottakai saaliseen kuului perus-yöpuku-sukat-suklaa-paketit. Sain myös lahjakortteja jotka taitaa vaihtua aleissa (miten se kirjotetaan??) haluan-listan juttuihin. Koruja ja kauan kaivatut uudet kuulokkeet sain. Pari kirjaa tuli myös, onkohan 'mitä-sinun-tulee-tietää-kauneudesta' ja 'sinkkunaisen-miehen-metsästys' vinkkinä? Kiiiiiiiiitos tuhannesti ja toivottavasti miun paketit miellytti!



Tänään sain itseni raahattua kaupungille ja kahvillekin ihmisten ilmoille ja mukaan tarttui koru Lindexistä. Ja pisteet pizzapojalle, joka oli huolissaan kun soitti: 'millon tulla? PIZZA KOHTA KYLMÄ, paha maku!' (huomaa, ei rosollia kiitos enää nam, sienisalaatti kyllä menis!)

Loma jatkuu onneks ja vuosi kymppi painaa päälle. Mitäs lahoja sinne ja onko lupauksia?
-elina

2 kommenttia:

Aleksandra Maria Carmen kirjoitti...

cute dog!!

visit me:

www.fairylady-style.blogspot.com

EmY kirjoitti...

buahahaaa! tänää kirjotettu, enpä tajunnu kattoo päivämäärää mutta korun tunnistin! oma täl hetkel viereisel pöyäl :D pystyn kuvittelee siut kuuse alla kamera käe 'viel yks, viel yks' ja kuusi vaa huokailee ja :D
sinine ja hopee on sit jouluvärei? pyh ja pah!
:D
-kiitos kaunis-