sunnuntai 15. elokuuta 2010

tahdotko ananasta?

Vilmakin on hengissä, asustaa arkiviikot Savonlinnassa ja on käynyt jo kaksi päivää taidelukiota. Osalla on jo koulu alkanut ja osalla kohta alkaa, masennutan teitä muistuttamalla, että kesällä oli kivaa, ja pitkään suunniteltu mökkireissu oli alansa -ööö- kermaa ?


Älkää huomioiko kuvasta muuta, kuin jonkun bodattu käsivarsi. Jotenkin tuntuu, että blogipartneri tappaa miut, mutta itsepähän tämän kuvan antoi.


Jännittäviä korttipelejä ja tunteiden purkamista mökkipäiväkirjaan, josta löytyy muistini mukaan mm. 'MINUA KUSETAA MENEN VESSAAN', 'ETTE S****** KOSKE MIUN SIPSEIHIN', 'Vois ruveta buddhistiks, onks ne selibaatis?' , arvatkaa minkä ite kirjotin n. 10min heräämisen jälkeen filosofoidessani riippumatossa ?
Elina lähdössä vessaan (päässä 'paskahattu') ja silmillä iken lasit. Peace, love and joo.


Sauna ja järvi, tekee ihan hyvää välillä.


Yö nuotiolla 50 tuikun kanssa, makkaraa ja soijaleikkeleitä ja tulitaikoja.

Tästä tulee vaan mieleen laulu: Joka ilta, kun Simppa sammuu, ja
saapuu oikea yö - siis Simpan veli. On muuten mielenkiintosta havahtuu siihen kun eräs nimeltämainitsematon sivelee unissaan itseään, hmm...

Aamu, hampaiden pesua ja iskelmää. Plus kameran toisella puolen Elina on luultavasti joutunut keskelle sotaisaa tikkakisaa.

'Miehet' töissä ennen kotiinlähtöä, siinä se vierähti kolme päivää että hurlum vaan, mökkinaapurit ajettiin varmasti hermoromahduksen partaalle (anteeksi) mutta hauskaa oli, ens kesänä uusiks ?
Ei miulla muuta, kun :
moi hetkeks
- Vilma, se joka vähän totuttelee vielä

2 kommenttia:

C`est la vie kirjoitti...

taitaa koht siul elämä vierähtää silmissä että hurlum vaan ton ekan ja ton PASKAHATTUKUVAN vuoksi, mikä järki sillä on aivan törkeä i love min juurikasvu ja unohdit free sexin.

Ja nyt asiaan, mökkipäiväkirjasta löytyy mm. "nämä homot söivät minu sipsit ette syö ruokia","sie et oo mies etkä mikää, jos et osaa ommella", "en vittu tiiä mite toi sana kirjotetaa","klo 19: NYT LÄKS"

SELLASTA. -elina

jippajee.

pietu. kirjoitti...

Olette järvikuvassa rakastuneita.