tiistai 9. heinäkuuta 2013

Arkihuolesi kaikki heitä


 Pari viikkoa sitten reissattiin siis äidin kanssa läpi Suomen ukkosmyrskyjä pakoon, ja löydettiin itsemme Hailuodon lautalta miettimässä sitä, miten arkihuolet jäivät tyrskyjen taakse mantereelle. Isotädin talo oli harmaasta sumusta huolimatta yhtä lämmin kuin aina ennenkin ja iso kiitos suvulle muun muuassa älyhyvästä ruuasta, musasta ja puusaunasta!
 Ekana päivänä kierreltiin ympäri luotoa, ihmeteltiin Marjaniemen kalastajamökkien huusseja, tsekattiin Huone nro 8-näyttely ja käsityöpuoti. Ostin myös vihdoin uusden meikkipussin, joka on paikallisen tektiilitaiteilijan käsialaa.
 Perjantai oli myös ensimmäinen festaripäivä, ja superia kuunneltavaa oli esimerkiksi Risto (yllätys) ja Yona. BÄTTRE FOLKissa oli todellakin "paremmuuden tuntua": teemana oli lähiruoka, festarivieraat oli repäisty suoraan hipsterländistä ja juonto yms. hoitui (huonosti :D) ruotsiksi. Läheisen ja välittömän tunnelman kruunasivat erityisesti olut, chorizo-sipuli-hot dog ja auringonlasku.

Vika päivä oli edellistä aurinkoisempi ja suunnattiin Sunikariin ottamaan väriä pintaan. Ilmeisesti kesä oli kokonaan saapunut, sillä jopa äitikin lupui talviturkistaan! Tädin ruokia oli myös ilo sekä katsella että syödä. Toisena ja viimeisenä festaripäivänä kuunneltiin mm. Aino Vennaa (!!) ja Mariskaa. Tuli myös tsekattua useampikin JaakkoEinoKaleviJuhaniPekkaRisto... jne.

SUOSITTELEN!

Ja kuten Villu tuossa taannoin mainitsi, niin juhlimisen aihetta on ollut tässä enemmänkin, kuten ensi-iltaa ja sen sellaista. Joitakin asioita, kuten kouluun pääsyä, ollaan juhlistettu ehkä useammin kuin laki sallii, mutta nyt on KESÄ! Ja kesäteatteri vielä kolme viikkoa, tästä tulee mielenkiintoista....
Ellu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oltiin vähän niinku Thelma ja Louise :) Ukkonen tavotti meidät pois tullessa Puumalassa,mut vähät siitä! OOt niin hyvin tavottanu meidän reissun tunnelman!! Kiitos reissaajalle ;)